El cunyat d’Arrimadas la descriu com a «fatxa» per Twitter

|

En el programa emès de 'Mi casa es la tuya' del 29 de novembre, la convidada d?Osborne va ser Inés Arrimadas. Durant la conversa entre la candidata de Ciudadanos a Catalunya i el presentador de televisió sortiren a la llum algunes exclusives interessants. Arrimadas va confessar que el seu marit, Xavier Cima (exdiputat de CiU al Parlament de Catalunya) donarà «un vot prestat» a Ciutadans a les eleccions del 21-D.

Tot apunta que el matrimoni funciona a la perfecció però, en canvi, la relació amb el cunyat de la cap de Ciudadanos, Jordi Cima, no funciona tan bé.

Albert Rivera: «Ahora resulta que somos unos fachas»

En una publicació a Twitter d?ElHuffPost es publicaren unes declaracions d?Albert Rivera que deien; «Ahora resulta que somos unos fachas». De tots els comentaris, un era de Jordi Cima, el germà de Xavier Cima. Aquest contestava directament a les declaracions assegurant un; «Ahora no, jajaja!!! Ya hace tiempo!!!». Ràpidament Cima esborrà el comentari i canvià el seu perfil a privat. Potser la relavió entre Jordi Cima i Inés Arrimadas no vagi tan bé.

+ VIST