Airbnb: «La possible multa del Consell d’Eivissa afectarà les famílies locals»

|

La plataforma Airbnb ha assegurat que la possible multa imposada pel Consell d'Eivissa per anunciar pisos turístics és «una multa contra les famílies locals que comparteixen la seva llar i aporten grans beneficis a la societat eivissenca».

L’empresa de lloguer turístic ha assegurat que comparteix la seva decepció i apel·larà qualsevol sanció que sigui imposada. Així mateix, diu creure «fermament» que les lleis a Eivissa han d'ajudar a distribuir els beneficis del turisme entre les famílies i el conjunt de la comunitat de l‘illa i no només mantenir-los en mans d'uns pocs.

«Mentre el Consell d'Eivissa s'ha negat a treballar en col·laboració amb Airbnb i ha decidit legislar unilateralment, la plataforma continuarà oberta al diàleg i a treballar conjuntament per desenvolupar una regulació de 'home sharing' justa i clara que enforteixi Eivissa», han conclòs.

Des del Consell han mostrat la seva intenció de multar a la plataforma per seguir anunciant pisos turístics, encara que la comercialització està prohibida. La sanció pot arribar als 400.000 euros.

+ VIST