Ensenyat sotmet la seva gestió al Consell a examen de la ciutadania

|

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha iniciat una campanya per retre comptes als municipis de l'illa de manera que en totes les localitats respondrà a les qüestions dels ciutadans i explicarà el treball realitzat fins el moment.

Segons ha informat la institució insular en un comunicat, aquestes trobades donaran continuïtat a les visites realitzades a l'inici de la legislatura i que van ser aprofitades per recollir demandes i propostes.

Aquesta nova roda de trobades ha començat a Búger i té com a objectiu que la institució continuï gestionant els seus recursos donant cabuda a les demandes reals de tots els ciutadans.

«Per a nosaltres aquest és un important exercici de transparència. En el dia a dia rendim compte als mitjans de comunicació i en el ple i pensam que són importants aquests espais perquè la ciutadania també té dret a estar en contacte amb els seus representants», ha assegurat el president.

Segons Ensenyat, «aquesta iniciativa suposa un avanç important en el compromís de no allunyar-se dels veïns per donar la cara i no l'esquena com durant anys s'ha fet des de moltes institucions». D'aquesta manera, no només es rendiran comptes de l'acció del govern, sinó que respondrà a les qüestions directes per part de la ciutadania.

+ VIST