Palma acull la III carrera solidària per la donació de sang

|

Palma acollirà el proper diumenge 29 d'octubre la III Carrera Solidària per la Donació de Sang organitzada per la Fundació Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears (FBSTIB) amb l'objectiu de donar una major visibilitat a la necessitat constant d'obtenir reserves de sang per tractar centenars de pacients a Balears. Segons ha informat l'entitat, el punt de sortida estarà situat a l'entrada de l'estació del metro de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de la UIB i el recorregut transcorrerà per les diferents vies del campus universitari.

A més, com cada any, hi haurà diferents nivells de carreres, classificats per edats i longitud del recorregut. Així, a les 10:00 h s'iniciarà la carrera de 500 metres per a nens i a les 10:30 h començarà la carrera popular absoluta per a persones majors de 16 anys. Els adults podran triar a l'hora de la inscripció entre realitzar el circuit de cinc quilòmetres o donar dues voltes a aquest recorrent una distància total de deu quilòmetres.

Les inscripcions es poden realitzar a partir d'aquest dimecres 11 d’octubre a la pàgina web https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/iii-cursa-dona-sang i els participants tenen de termini per inscriure's a la carrera de forma gratuïta fins a les 00:00 h del 28 d'octubre.

+ VIST