Presenten la candidatura 'Amb Totes Podem' encapçalada per Mae de la Concha

|

La candidatura 'Amb Totes Podem' que encapçala la diputada de Podemos per Balears al Congrés, Mae de la Concha, ha presentat aquest dimarts el seu projecte per a la segona Assemblea Ciutadana de Podemos a les Illes. Els responsables del projecte defineixen la candidatura com a «cohesionadora, feminitzadora i de govern» i avancen que les principals línies seran «donar pes a la militància més enllà dels grans nuclis urbans de les illes, la feminització dins de Podemos i ser solvents en la gestió».

A més, han assegurat que 'Amb Totes Podem' «vol unir allunyant-se de personalismes» i «ser un projecte coral, on tothom tengui cabuda» i «doni suport al treball dels cercles». 'Amb Totes Podem' també es proposa «créixer a través d'un projecte amb major protagonisme de les Pitiüses i Menorca, de la militància fora de Palma i les capitals illenques, on s'expressi la realitat de cada illa i s'aprofiti aquesta diversitat en favor d'un projecte en comú» i aconseguir «un funcionament de Podemos feminitzat, sense bel·licisme i competitivitat insana». Finalment, es proposa «guanyar implicant la gent en polítiques de govern, sent solvent i capaç de gestionar».

Els documents de la candidatura seran publicats en els pròxims dies al web del projecte. A grans trets, el document polític estarà centrat en el canvi de model productiu; el feminista promourà «una economia feminitzada i igualitària» i una participació «més feminitzada» dins Podemos; i finalment, a escala organitzativa es proposa «una participació més equitativa en la presa de decisions entre dones i homes, així com un protagonisme més igualitari entre totes les illes als òrgans», entre altres idees.

+ VIST