Localitzada una nova barca amb 13 ocupants a Cabrera

|

El Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE) de la Guàrdia Civil ha localitzat durant la matinada d'aquest dilluns una altra embarcació en aigües de Cabrera amb 13 ciutadans estrangers a bord que han entrat a l'Estat espanyol de forma irregular. Es tracta de la sisena barca que arriba a les Illes en el darrer mes i la segona en els darrers dos dies.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil a Europa Press, el radar SIVE ha situat l'embarcació al Parc de Cabrera amb 13 persones i la barca ha estat interceptada pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil, que està traslladant als seus integrants fins a la Ràpita.

Es preveu que se segueixi el procediment habitual i que les 13 persones que anaven a bord de la barca siguin detengudes i traslladades a la Comandància de Palma per iniciar els tràmits habituals en aquests casos abans de ser posats a disposició de la Brigada d'Estrangeria de la Policia espanyola. Així, en un termini de 72 hores seran traslladats a un Centre d'Internament d'Estrangers a la Península.

+ VIST