L’EMT incorpora 12 nous punts de recàrrega per a targeta ciutadana, 222 en total

|

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha incorporat 12 nous establiments per recarregar la targeta ciutadana, de manera que la llista de punt de càrrega ascendeix fins a les 222 localitzacions. Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma, els nous punts ja estan en funcionament i fent recarregues. Dels 12 punts nous, nou són farmàcies que tanquen a les 22.00 hores, la qual cosa permet ampliar l'horari d'atenció a la ciutadania.

Des de l'EMT han mostrat el seu interès per diversificar aquest servei amb l'objectiu que arribi a més persones. Actualment, la targeta ciutadana es pot recarregar a quioscs, locutoris, papereries o tendes d'alimentació. Així mateix, l'empresa municipal fa controls periòdics per comprovar quins establiments fan utilitzar la recarrega i quins no per tenir un control de com funciona aquest servei.

El sistema dóna de baixa un punt si durant 60 dies no hi ha cap moviment o si l'establiment manifesta la seva voluntat de donar-se de baixa. De moment, han explicat, cap punt s'ha donat de baixa. Des de l'empresa municipal es té constància que tots els punts, inclosos els nous, estan fent recarregues a excepció d'uns 30 estancs, malgrat que segueixen donats d'alta.

+ VIST