Cort ofereix la possibilitat de fer debats ciutadans a través d'un web

|

La regidoria de Participació Ciutadana va presentar fa un mes la pàgina web tufaspalma.cat, on una de les principals possibilitats era participar en els Pressupostos Participatius que encara estan a la fase de recollida de suports fins el 10 de juliol i que determinaran  quines propostes passen a la fase final de votacions per atorgar 1,5 milions de euros del pressupost municipal de 2018.   

En la mateixa línia participativa, ara s’obri la possibilitat que qualsevol ciutadà o entitat pugui iniciar debats amb la temàtica que trobi adient. De moment hi ha prop de 900 persones inscrites i totes elles poden participar siguin de Palma o no. Seguint la mateixa línia que Madrid i altres ciutats, Palma dona eines als ciutadans per tal de que puguin donar la seva opinió.

Per donar el sus a aquesta iniciativa, Participació Ciutadana ha iniciat el primer debat amb la pregunta: Com vos agradaria que fossin les festes de Sant Sebastià 2018? Ja se estan preparant Sant Sebastià 2018 i des del Ajuntament de Palma volem recollir totes les propostes ciutadanes encaminades a millorar les festes patronals de Ciutat. Per altra banda, l’Ajuntament anirà llançant debats d’interès pels ciutadans per tal de afavorir la rebuda de opinions. A més, se habilitarà en les següents setmanes un apartat per normativa municipal que sigui objecte de participació.

+ VIST