Endavant OSAN ençata una campanya conjunta als Països Catalans

Imatge de la pancarta penjada al Passeig Mallorca.

|

Al llarg del matí d'aquest dimarts 25 d'abril, Endavant OSAN ha penjat diverses pancartes a les principals vies d'accés a Barcelona, València, Palma, Tarragona i Girona. En aquestes pancartes s'hi denunciaven diversos aspectes que ataquen «a nivell nacional, social i de gènere el poble treballador català».

Endavant diu que l'acció d'aquest dimartsés el primer acte de la campanya 'Sobiranies, Drets i Autodeterminació'. Aquesta campanya d'àmbit nacional es desenvoluparà els propers mesos. Amb aquest lema, Endavant (OSAN) assenyala els tres instruments que han de permetre conquerir un futur digne: les sobiranies, «com el poder de decisió col·lectiu sobre tots aquells aspectes que influeixen en la vida de les classes populars»; els drets, «com a instrument per a garantir les condicions de vida de les classes populars», i l'autodeterminació, com l'instrument que permeti «conquerir un marc nacional on fer possible un projecte de benestar i llibertats per a les classes populars».

Segons expliquen des de l'organització, han escollit el 25 d'abril per a fer la primera de moltes accions perquè aquest dia «es commemora la derrota d'Almansa, inici del procés d'ocupació borbònica dels Països Catalans».

+ VIST