MÉS per Mallorca fa públiques les factures de la campanya electoral relacionades amb Garau

|

MÉS per Mallorca ha fet públiques aquest dimarts les factures de la campanya electoral relacionades amb la consultora de Jaume Garau, Regio Plus Consulting, que ascendeixen a un total de 47.452,79 euros.

El partit ha publicat tres factures: una d'elles per coordinar i dirigir les eleccions municipals, per 11.441 euros; una per a les eleccions al Consell, per 15.801 euros; i una per a les eleccions autonòmiques, per 17.209 euros.

En un comunicat, la formació ha manifestat que amb aquest acte es demostra el seu compromís amb la transparència i ha assegurat que «la feina es va fer i es va pagar».

En la campanya al Parlament, la consultora va desenvolupar les funcions de direcció i coordinació de la campanya; interpretació dels estudis i enquestes de mercat de cara a fixar el mercat electoral prioritari; i de fixar l'estratègia de la campana i el relat discursiu.

D'altra banda, la factura del Consell de Mallorca contemplava la direcció de la campanya; la preparació i relat del candidat, Miquel Ensenyat; i l'elaboració dels guions i notes informatives de les rodes de premsa.

Finalment, per a la campanya municipal es va sol·licitar la coordinació i suport de la campanya de MÉS per Mallorca en 33 municipis; l'elaboració del contingut del relat discursiu dels cap de llista; i tècniques d'expressió oral.

+ VIST