Garrido: «La Ronda Nord serà més curta i respectuosa amb l’entorn»

La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido.

|

La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s'ha reunit amb el batle d'Inca, Virgili Moreno, els grups de govern i oposició i els ha explicat que el nou traçat de la Ronda Nord serà «més curt i més respectuós» amb l'entorn.

Segons ha indicat el Consell, el traçat partirà des de la rotonda d'accés a l'autopista (Santa Magdalena) i arribarà a la carretera de Selva. De manera que, la part que aniria des d'aquest punt fins a la carretera de Binissalem, de moment, no es construirà.

Garrido ha afirmat que volen que hi hagi «el màxim consens amb el projecte» i ha defensat que el nou traçat «donarà una solució, a mig i llarg termini, als problemes de trànsit que sofreix la ciutat». La proposta nova presenta diferències amb l'anterior, com per exemple que l'amplària serà mínima, incloent-hi un passeig per a ciclistes i vianants segregat i dos carrils de 3,5 metres.

Per la seva banda, Moreno ha afirmat que es té «una oportunitat històrica per desbloquejar un projecte que, engunany, farà 30 anys que se’n xerra».

+ VIST