El Parlament acull la Lliga de Debat de la UIB

El Parlament ha acollit la final de la Lliga de Debat de la Universitat de les Illes Balears i s'han proclamat els guanyadors. El president del Parlament, Baltasar Picornell, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet han lliurat els premis.

S'han inscrit 62 alumnes i s'ha dividit en dues categories: la Lliga de Debat del G9 i la Lliga de Debat de la Xarxa Vives. En la Lliga de Debat del G9 han participat 34 estudiants, dividits en 11 grups (deu de Mallorca i un d'Eivissa), mentre que en la Lliga de Debat de la Xarxa Vives ho han fet 15 alumnes, dividits en quatre grups (tres de Mallorca i un de Menorca).

Les eliminatòries d'aquesta competició d'oratòria s'han desenvolupat entre els dies 21 al 23 de febrer a Sa Riera, i han resultat finalistes, per part de la Lliga de Debat de la Xarxa Vives els equips 'Sentit Comú' i 'Persuasius' i, per part de la Lliga de Debat del G9, els equips 'Medeas' i 'Dret UIB'.

La vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta de la UIB, Joana Maria Seguí, ha començat el combat dialèctic de la final que s'ha celebrat a la sala de les Cariàtides del Parlament entre aquests finalistes.

+ VIST