Inca planteja al Govern la possibilitat de tenir un conservatori

L’Ajuntament d’Inca ha demanat al Govern la possibilitat de tenir un conservatori.

|

L'Ajuntament d'Inca ha realitzat aquest dijous diferents peticions al Govern, com la possibilitat de tenir un conservatori, com tenen a Manacor o Felanitx, amb motiu de la reunió entre el seu batle, Virgili Moreno, i el conseller d'Educació i Universitat, Martí March.

A la reunió també s'ha tractat el Museu de l'Educació, ja que el conveni de col·laboració entre Inca i la Conselleria s'ha de renovar i per aquest motiu s'ha acordat fer feina en la redacció d'un nou document i en un estudi econòmic per executar el projecte.

A més, s'ha posat damunt la taula la necessitat d'una nova escola, donat l'increment població escolar i l'ocupació dels diferents centres escolars existents.

«
Esteim molt satisfets amb la predisposició de la Conselleria i, per la nostra banda, començarem a fer un estudi de possibles ubicacions per avançar i que la nova escola pugui ser una realitat a mitjà termini», ha dit Moreno.

La reunió també ha servit per repassar l'estat de les actuals infraestructures del municipi i per plantejar diferents aspectes relacionats amb la reforma, millora i ampliació de centres.

Per la seva banda, el conseller March ha valorat «molt positivament» aquesta reunió i ha destacat la col·laboració activa que ha manifestat des del principi el municipi d'Inca en matèries educatives.

Així, ha posat com a exemple «els bons resultats del pla d'escolarització equilibrada» que, des d'aquest curs, s'aplica a tots els centres educatius d'Inca.

+ VIST