Artur Mas visita Mallorca un any després del seu famós 'pas al costat'

|

Aquest dilluns s'ha complit un any exacte del famós «pas al costat» d'Artur Mas que va propiciar l'acord entre Junts pel Sí i la CUP i la investidura de Carles Puigdemont com a President de la Generalitat de Catalunya.

Aquest dimarts, Artur Mas serà a Mallorca, convidat per l'Obra Cultural Balear, per pronunciar una conferència titulada 'L'estat del Procés', al Centre de Cultura Sa Nostra (c. de la Concepció, 12, de Palma) a les 20.00 h.

La visita de Mas a Mallorca coincideix amb l'anunci de Puigdemont de que d'aquí a un any no serà president de la Generalitat i, amb l'obertura del debat successori. De moment, els noms que més sonen com a possibles candidats del PDECat són el del propi Artur Mas i el de l'actual portaveu del Govern català, Neus Munté.

De totes maneres en un any, des del famós 'pas al costat' han passat moltes coses a Catalunya i en els propers 365 dies han de passar, també, moltes coses. De fet, d'aquí a un any, si es compleix el full de ruta de la majoria social i política, Catalunya hauria de ser ja una república independent.

+ VIST