Mallorca Sense Sang: «La tornada dels toros a Catalunya seria un atemptat democràtic»

Mallorca Sense Sang es manifesta per exigir que Balears es declari antitaurina.

|

Mallorca Sense Sang ha denunciat aquest dijous que «la possible tornada dels toros a Catalunya seria un atemptat democràtic». El portaveu de la campanya antitaurina, Guillermo Amengual, ha fet una crida a la ciutadania perquè s'alci contra una decisió «més propera a un país dictatorial que a un estat democràtic».


En aquesta línia, Mallorca Sense Sang assegura que es tracta d'una decisió que té uns fins «purament polítics i que atempten contra la voluntat ciutadana que ha mostrat, majoritàriament, el rebuig a les corregudes de toros».
Així, Amengual ha exigit al Govern «que compleixi amb les seves promeses i es mostri igual de contundent que ho fan els parlamentaris catalans i no els segueixin el joc a les directrius que arriben des de l'Estat espanyol».


«No permetrem que es vessi més sang a l'arena i posarem totes les traves possibles per evitar que es segueixi practicant acte que fa empegueir a la majoria dels ciutadans».


Mallorca Sense Sang ha aprofitat per recordar que a Mallorca ja són 34 els municipis que s'han declarat antitaurins i contraris a les corregudes de bous i més de 360.000 persones exigeixen al Parlament l'abolició de les corregudes i del correbou de Fornalutx.

+ VIST