Cort posa en marxa tallers de català a sis biblioteques municipals

Palma |

Cort aposta per promocionar la llengua pròpia. Aquest dilluns 12 de setembre s’obre el termini per inscriure’s als tallers de català que ofereix l’Àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística a sis biblioteques municipals.

Els tallers es faran a les següents biblioteques: Son Gotleu, Son Ximelis, Son Cladera, el Coll d’en Rabassa, Son Fortesa i Son Rapinya. Cada taller tindrà una durada de dues hores setmanals, es faran els dilluns o els divendres entre les 16 i les 20 h i acabaran el 19 de desembre. Seran de quatre classes:

- Taller de català 1: per a persones que no coneixen gens la llengua catalana i volen començar a entendre-la i parlar-la.

- Taller de català 2: per a persones que volen consolidar els seus coneixements de català per a adquirir fluïdesa en l'expressió i poder-se comunicar en situacions senzilles.

- Taller de català familiar: per a pares i mares amb infants escolaritzats. L'objectiu del taller serà millorar l'expressió oral i adquirir coneixements culturals de l'àmbit que els envolta, i així afavorir la integració amb altres famílies de la barriada. L'aprenentatge es farà aprofitant els coneixements dels infants i amb dinàmiques lúdiques (cuinant, aprenent cançons tradicionals, coneixent les tradicions de l'illa...)

- Taller de català jove: per a joves que volen adquirir seguretat i millorar els seus coneixements d'expressió oral i escrita. Les sessions seran totalment lúdiques, organitzades al voltant de proves i jocs d'enginy.

La inscripció als tallers és gratuïta i es podrà fer a qualsevol de les sis biblioteques municipals on es duran a terme, de dia 12 a dia 16 de setembre.

+ VIST