El Govern rep per primera vegada Òmnium Cultural

|

Una delegació d'Òmnium Cultural, encapçalada pel president Jordi Cuixart, s'ha reunit aquest dimarts horabaixa amb la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, en motiu de l'acte de reconeixement a Maria Antònia Oliver, 48è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. En la que ha estat la primera reunió entre un govern illenc i Òmnium també hi han participat la consellera de Cultura, Ruth Mateu, el president de l'Obra Cultural Balear, Jaume Mateu, i l'homenatjada Oliver. 

Cuixart ha considerat la reunió amb Armengol «una trobada emmarcada en la normalitat dels territoris de l'àmbit lingüístic català» i n'ha remarcat la «sintonia i reciprocitat» amb la màxima representant del govern balear.

Després de la rebuda institucional, Can Alcover ha acollit l'acte de reconeixement a Maria Antònia Oliver. L'Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural han organitzat aquest acte per homenatjar la guanyadora del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, la qual rebrà el guardó el proper dilluns 6 de juny al Palau de la Música, a Barcelona.

+ VIST