Som Cims corona el Puig de Sant Salvador de Felantitx

Una desena de persones ha pujat al Puig de Sant Salvador de Felanitx. Hi han desplegat diverses estelades. | dBalears

Palma |

Som Cims ha pujat aquest dissabte el Puig de Sant Salvador de Felanitx. Una desena de persones han sortit a les 10 del matí de l’Ateneu en una excursió festiva i reivindicativa. El bon ambient ha regnat entre els participants que han reclamat, amb la seva acció, la millor manera de fer país.

Aquest diumenge serà el torn d’Esporles i Caimari. Hi ha organitzada una pujada a la Fita del Ram i al Puig de n’Alí. Les excursions començaran a les 9 del matí.

A partir de les marxes, ascensions i excursions preparades, el col·lectiu Som Països Catalana pretén, per tercer any consecutiu, «dibuixar el mapa dels Països Catalans, i així mostrar-nos com a una unitat, estendre la defensa del nostre territori natural i reivindicar amb fermesa les ànsies de llibertat per al nostre país».

Aquest 2015, en record dels vint anys de la mort del cantautor alcoià Ovidi Montllor, el col·lectiu l'ha volgut homenatjar i mantenir «la flama de les seves lletres per no oblidar-les i elevar-les fins als cims més alts de tot el territori, símbols de llibertat».

+ VIST